CV storing Huizen

Is uw CV uitgevallen? Dat komt nooit op een gelegen moment. Een CV ketel wordt in elk huishouden immers intensief gebruikt. U wilt daarom dat u zo snel mogelijk weer warm water uit de kraan krijgt en een warme radiator! Een ervaren CV monteur kan de CV storing in de meeste gevallen vlug voor u oplossen. Zoekt u in de regio Huizen een specialist die u hiermee van dienst kan zijn? De medewerkers van Linthorst Techniek staan dag en nacht voor u klaar. Ketel uitgevallen? Wij zorgen ervoor dat de problemen snel voorbij zijn!

Hulp bij elke CV storing

Er zijn veel CV ketels op de markt, elk met hun eigen kwaliteiten, mogelijkheden en vaak voorkomende problemen. Onze monteurs weten precies hoe ze een ketelstoring moeten verhelpen, welk type het ook is. U kunt bij ons terecht bij storingen aan de volgende merken ketels:

Schakel ons dag en nacht in

Een CV storing moet op korte termijn worden gerepareerd, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u ons 24/7 inschakelen. Op het nummer 035 - 799 90 28 zijn wij namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereikbaar. Na uw telefoontje komt er zo spoedig mogelijk een monteur naar u toe. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, we zijn u in en om Huizen graag van dienst!