HR ketel Huizen

Voor het vervangen of repareren van uw HR ketel in de omgeving van Huizen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar wanneer u problemen heeft met uw verwarming. Wij vervangen oude ketels, leggen nieuwe verwarmingssystemen aan en repareren uw centrale verwarming. Ook voor advies over uw verwarming en/of HR ketel kunt u bij ons terecht. Linthorst Techniek is in de omgeving van Huizen dé specialist op het gebied van HR ketels.

Bespaar kosten met een HR ketel

Een HR ketel is zeer energiezuinig. CV ketels hebben een aanzienlijk lager rendement. Er gaat dan meer energie verloren. HR ketels hebben vaak een rendement van 100 tot 107 procent. U bespaart daarmee een hoop kosten. Beperk dus uw energierekening en laat een HR ketel installeren!

Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Welk type ketel het meest geschikt is voor uw woning kunt u samen met een van onze monteurs bespreken. Zij hebben jarenlange ervaring met HR ketels. U bent dus verzekerd van uitstekende service. Woont u in Huizen en wilt u advies over uw CV of HR ketel? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!